MENY

Meg

Familie

Venner

Gjestebok

Utdanning

Bilder

Linker

Tattoo

Startsiden

Aloe Vera

Gaveliste

Kjerstis blog


Oppdatert:
20.03.2008

Aloe Vera - Naturens under

Forever Living Products er verdensledende på dyrking av aloeplanten, foredling og forhandling av Aloe Vera- produkter. Siden det ble grunnlagt i 1978 har selskapet bestrebet seg på å produsere produkter av ypperste kvalitet. Vi tilsetter ikke noen dråper Aloe Vera i et produkt for å å få solgt det, men starter fra bunnen av med frisk, kraftfull Aloe Vera og så tilsetter vi kun det som må til av de andre ingrediensene får å skape en hel serie produkter for egenpleie (som hudlotioner, shampoo og tannkrem, for å nevne noen få). Med andre ord er den viktigste ingrediensen i våre produkter 100% stabilisert Aloe Vera Gel. Aloe Vera fra Forever Living Products er kontrollert av Food and Drug Research Laboratories, Inc. i New York for å være i hovedsak lik den som er å finne i et friskt blad.

Aloe Vera:Drikker

I denne drikken er det 75 forskjellige vitaminer og mineraler som kroppen trenger i løpet av en dag. Det er nå verdens mest solgte kosttilskudd. (i tarmen din ligger det mellom 2-5 kg slagg rundt tarmveggen. Det gjør at du ikke får i deg den næringen kroppen trenger og du kan føle deg slapp og trett. I aloe veraen er det et såpestoff som vasker tarmen og du kan føle at du går mer på do i en tid, mens tarmen vaskes. Aloe Veraen er mageregulerende så de som har problemer med å gå på do, de får gå hver dag og de som er plaget med at det renner vil opppdage at de får et mer normalt forhold til å gå på do). Det er tre forskjellige smaker av denne drikken. Aloe Vera Gel- nøytral akkurat lik den som kommer fra bladet. Aloe Berry nectar- med tranebærsmak som også er veldig bra for nyrer og de som er plaget med urinveisinnfeksjon er denne en pluss. Aloe Bits n´ Peaches- kun tilsatt fersken for smakens skyld.

Shampoo og balsam

Inneholder jojoba som er en mykgjørende olje. Veldig god for hodebunnen. Er du plaget med flass og kløe er denne perfekt. Kan oppdage litt mer kløe med en gang men den skal bare rense ut all den gamle flassen først. Så blir det bedre. Utrolig god lukt.

Tootgel

Tannkrem som er utrolig bra for betent tannkjøtt, er du plaget med tannstein hjelper den mot det. Du kan også smøre den på tennene hos hunder, la den stå litt og tannsteinen er bare å lirke løs etter få dager. Den polerer tennene og du vil føle at de blir glattere. Perfekt for barn som har lett for å svelge tannkrem, den er bare til å spise. Den er ikke tilsatt flour og dermed ikke farlig. Er du plaget med sår i munnen tar du den på og den lindrer.

Gentelmans pride

Den perfekte etterbarberingskrem for mannfolk. Lindrer kløe og røde utslett. Gir også beskyttelse mot vind og vær,holder også oppe fuktigheten i ansiktet. God maskulin lukt.

Pro set

Spray for håret som ikke inneholder alkohol (som skader håret). Håret blir stivt,men ikke tørt og stivt.

Aloe liquid soap

Kjempe såpe for hender, kropp, ansikt og hår. En mild såpe som ikke svir i øynene. Kan til og med vaske hunder og andre dyr i den. Skader verken pels eller hud. Skal du ut i hagen å jobbe kan du smøre den på som em krem og la den tørke, og den legger seg som en hanske. Når du kommer inn er såpen allerede på og du vakser alt av. Tar til og med olje.

Aloe Skrubb

Såpe med sandkorn i som vasker av alle de døde hudcellene du har på kroppen. Bør ikke brukes mer en en gang i uken. Dyprensende krem for huden.

Aloe body toning kit

Her kan alle varene kjøpes seperat. Toner- den perfekte trylle krem. Smør inn et godt lag så du blir hvit, på mage, rumpe, lår, overarmer og pakk godt inn i gladpakk. La det være på i en time.Mål i cm før og etterpå og du har gått inn fra 2-3 cm. Den jobber med kroppsfettet og løs hud. Helt utrolig. Du bør ligge rolig den timen dette pågår for at gladpakken skal holde. Den VARMER. Kun en gang i uken. Conditioning creme- denne fungerer ganske likt, men denne smører du hver dag og pakker deg ikke inn. Den er litt mildere og er for underarmer, legger, brystet, hals og nakke. Litt mildere.

Styling gel

Gele til håret som gjør det stivt, men ikke for stivt.

Aloe lips

Det lille apoteket. En leppepromade som kan brukes på små sår, brannskader, barn som er såre etter at de har bæsja, kan brukes på hemorider, det eneste produktet som hjelper på herpes som er reseptfritt. Den er helt utrolig. Samme funksjon som aloe vera gellyen.

Aloe first

Samme som gellyen bare i mer flytende form. Sprayes på. Den er også tilsatt beroligende urter, for solbrenthet ogg brannskader. Kan brukes i steden for pyrisept vann.

R3

En kjempe krem for ansiktet som strammer opp og forebygger rynker.

Sunnless tanning lotion

Selvbrunnigskrem som psser til alle hudtyper. Det tar 5 timer før man kan se brunfargen. Trengs kun et tynt lag.

Aloe propolis

En helt utrolig bra fuktighetsgivende krem, uten tilsetting av vann. Noe som gjør at den tørker fort inn i huden. Den er tilsatt propolis som er naturens egen antibiotika. Det gjør den spesielt bra til bruk på problem hud og betent hud. Og selvfølgelig tørr hud. Den går inn i huden og skytter ut det som er betent. Er du plaget med eksem og prøver denne kremen, kan du oppdage at det blusser opp med det første, men det er for å "ta bort" eksemen. Den er også perfekt å bruke på urein hus i ansiktet.

Aloe gelly

Det er den de fleste forbinder med aloe vera. Den kan brukes til brannskader, solforbrenning og insektstikk. Men denne vi har her, er så ren at den kan spises. Begynner du å bli groggen i halsen tar du litt og den smører halsen din nedover. Kan også brukes i øret, på en q-tips eller noe.

Aloe lotion

En hånd og bodylotion. Svak lukt.

Aloe heat lotion

Fremstilt på aloe vera gel og eukalyptusolje. Har du gangsperr, vondt i nakken, vondt i hode eller noen andre anspente muskler smør den på og den vil enten varme eller kjøle deg. Det er forskjellig fra person til person.Men uansett vil den gå inn i musklaturen å jobbe med den. Du kan også bruke den for å forebygge gangsperr, med å smøre deg etter at du har vært ute å jogget. Begynner du å bli forkjølet kan du smøre den under nesen, over nesen og på brystet og den vil løse opp. Ikke for nær øynene, den har samme virkning som tigerbalsam.

Aloe moisturizing lotion

En fuktighetskrem med litt beroligende urter. Perfekt for underlagskrem under sminke og ellers bra for hele kroppen. Denne har en frisk og og god urte lukt.

Aloe sunscreen

Solkrem som tilsvarer norsk solfaktor 20. Den beskytter mot uvb og uva stråler og holder fortsatt etter 40 minutter aktivitet i vann. Den beskytter bra, men du får fortsatt farge. Så du vil bli brun, men ikke solbrent.

Aloe MSM

En krem som smøres på om du har vondt i ledd. Den er dyptvirkende og smører leddene dine. Perfekt i bruk sammen med HEAT LOTION, etter en joggetur. Ta en dasj av hver, bland sammen og smør på.

Aloe fleur de jouvence

Et rensesett for ansiktet.

Aloe activator

Øye, øre og hals spesialisten. Den er helt ren aloe vera, men mer tyntflytende. Har du ørebetennelse lindrer den smerte. Den kan drikkes om du har vondt i halsen, den kan drypes i øyet om du har vondt der. Helt utrolig.

Forever alpha- e factor

Et serum som er perfekt å bruke på strekk merker eller for å forebygge strekk merker. Kan også brukes på gamle arr, sånn at de får litt mer hud farge og ikke blir så synlige. Denne må brukes over lang tid, fikser ikke ting over natten.

Forever alluring eyes

Den perfekte krem til bruk under øynene for å forebygge rynker og for å bearbeide de som allerede er der. Den er også god til bruk på mørke ringer under øynene.

Garlic thyme

Et kosttilskudd av hvitløk og timian. Denne trenger du ikke om du tar drikken.

Fields of greens

Perfekt kosttilskudd for voksne og barn som ikke får i seg nok gr.saker. Denne trenger du heller ikke, om du tar drikken.

Arctic sea

Omega 3 og 9, denne er det eneste kosttilskuddet du trenger utenom drikken. Den er tilsatt det beste fra omega 3 fiskeolje og fra omega 9 olivenolje.

Forever garcinia plus

Et hjelpemiddel dersom du skal slanke deg. Tas inntil 20 minutter før du spiser og den vil hjelpe forbrenningen i kroppen din. I tillegg vil den få deg til å føle deg raskere mett.

Absorbent c

C vitaminer som er greie å ta om du for eksempel er allergisk mot sitrus frukt. Men, tar du drikken trenger du ikke denne heller.

Aloe veterinary formula

Akkurat lik aloe first for mennesker, men denne er ikke tilsatt beroligende urter. Denne er til bruk på dyr.Til sår og forskjellig.

Mpd

En utrolig oppfinnelse. Til bruk for å vaske vekk maling på hendene, for å vaske bil, hus, klær, oppvask middel i steden for zalo, til rosetrær som holder på å dø av lus. Det eneste den ikke kan brukes til er på oppvaskmaskinen på kjøkkenet. Denne blandes selfølgelig ut med vann.

Forever marine mask

Rengjør i dybden samtidig som den gjennoppretter hudens balanse. Det skjer ved hjelp av naturlige havmineraler fra tang og tare samt de refuktede og pleiende egenskapene fra aloe vera, honning og agurk. I tillegg inneholder den rosmarin som virker både rensende og stimulerende på huden og naturlig E- vitamin, som er en antioksidant. Masken er lett å påføre og den får huden til å kjennes frisk og smidig.